Onze dienstverlening

ARCUSplus biedt ondersteuning bij het professionaliseren en structureren van uw marketing en acquisitie. Wij helpen bij het maken van strategische keuzes voor markten, doelgroepen en instrumenten. Zodat het aanbod binnen uw regio, gemeente, campus of bedrijfslocatie op de juiste doelgroepen wordt gericht, en de acquisitieresultaten aanzienlijk worden verbeterd.

Onze aanpak is pragmatisch en gebaseerd op jarenlange ervaring in het veld. Adviezen zijn to-the-point en de plannen direct bruikbaar. Daarbij zijn wij in staat om draagvlak te realiseren binnen uw organisatie en tussen acquisitiepartners onderling. We leveren concrete producten en oplossingen, zoals proposities, uitvoeringsplannen en coaching en training.

Onze meerwaarde

U kunt ons inzetten op vier onderdelen: 1) analyse; 2) strategie; 3) actieplan en 4) uitvoering. Vanuit een beter marktinzicht komen we met u tot de juiste keuzes en acties. Zodat u eindelijk meters kunt maken en de boer op kunt. We willen niet dat een plan in de la belandt!

Voor u betekent dit:

  • Een realistisch en goed onderbouwd beeld van de echte kracht van uw product;
  • Goed onderbouwde keuzes voor doelgroepen en markten, en een gedragen strategie;
  • Concrete instrumenten, onmiddellijk inzetbaar om resultaten te boeken;
  • Een hogere effectiviteit van uw activiteiten en uw acquisitie: de juiste dingen goed doen!

Onze opdrachtgevers

We adviseren regio’s, gemeenten en bedrijfslocaties over marketing en acquisitie. Inmiddels hebben we opdrachten uitgevoerd voor vrijwel alle grote gemeenten in Nederland, alle regionale ontwikkelingsmaatschappijen en meerdere provincies en werklocaties zoals bedrijventerreinen, campussen en havens. Ook bedienden we internationale opdrachtgevers in Duitsland, Canada en de Verenigde Staten.

Bekijk hier enkele van onze opdrachtgevers.

De diensten van ARCUSplus

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de dienstverlening van ARCUSplus, neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Projecten

Lees hier hoe wij specifieke acquisitieprojecten hebben aangepakt voor onze opdrachtgevers.

keyboard_arrow_up