[av_textblock size=’18’ font_color=’custom’ color=’#b02b2c’]

Goede testimonials en referenties zijn uiteraard belangrijk voor ons.

De onderstaande opdrachtgevers vertellen hun eigen verhaal over onze dienstverlening.

[/av_textblock] [av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′] [av_testimonials style=’grid’ columns=’2′ grid_style=” interval=’5′ font_color=” custom_title=” custom_content=” admin_preview_bg=”] [av_testimonial_single src=’5978′ name=’Arno Timmerhuis’ subtitle=’Programmamanager Port of Logistics Overijssel (POLO)’ link=’https://portoflogisticsoverijssel.nl/’ linktext=’Provincie Overijssel’] “De samenwerking met ARCUSplus hebben we als positief ervaren. Er ligt nu een overzichtelijk en praktisch profileringsplan waarmee we als samenwerkende havens direct aan de slag kunnen.”
[/av_testimonial_single] [av_testimonial_single src=’5999′ name=’Janko Lolkema’ subtitle=’Projectleider Port of Urk’ link=’https://www.portofurk.com/’ linktext=’Port of Urk’] “ARCUSplus leverde onder tijdsdruk een solide advies op, waardoor we flinke stappen hebben kunnen zetten bij de ontwikkeling van bedrijventerrein Port of Urk.”
[/av_testimonial_single] [av_testimonial_single src=’5977′ name=’Mike Holsheimer’ subtitle=’Teamleider Ondernemersloket’ link=’https://eur01.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fwww.enschede.nl%2Fondernemers&data=04%7C01%7CM.Holsheimer%40enschede.nl%7Ce76aee40f64940b9adf808d9b9694fd7%7C4d3fb16405994cd48f66ef2f60ba5aaf%7C1%7C0%7C637744684219108878%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000&sdata=ku0Dtt%2FaMz08qZN8AjgEhcB5tq67friKNNGMxnFVwzg%3D&reserved=0′ linktext=’Gemeente Enschede’] “Met het advies van ARCUSplus kunnen wij als Ondernemersloket het komende jaar gestructureerd verder. De vertaling naar concrete acties en plannen geeft ons een duidelijke richting en handvatten. De werksessies waren een goede spiegel en versterken de teamspirit.”
[/av_testimonial_single] [av_testimonial_single src=’5993′ name=’Marilou Keller’ subtitle=’Manager Business Development’ link=’https://www.horizonflevoland.nl/’ linktext=’Horizon Flevoland’] “Door de werksessies, onder begeleiding van ARCUSplus, kwamen we dichter bij de andere afdelingen te staan en zijn de interne processen zichtbaar verbeterd. De kwaliteit van ons accountmanagement heeft een duidelijke impuls gekregen.”
[/av_testimonial_single] [av_testimonial_single src=’5864′ name=’Remco Lucassen’ subtitle=’Teamleider International Trade’ link=’https://www.go4export.nl/nl’ linktext=’Oost NL | GO4EXPORT’] “Met ARCUSplus werken wij regelmatig samen aan projecten op het gebied van exportbevordering. Als programmamanager van het MKB-uitvoeringsprogramma GO4EXPORT ervaar ik de samenwerking als erg prettig. Men is snel en to the point zonder onnodige ‘opsmuk’. Vanwege hun jarenlange eigen ervaring op het internationale speelveld tussen overheid en bedrijfsleven zijn ze een prettige en goede creatieve sparring partner.”
[/av_testimonial_single] [av_testimonial_single src=’6075′ name=’Klaas Mast’ subtitle=’Afdelingshoofd Vastgoed & Facilitair’ link=’https://www.delft.nl/ondernemen/accountmanagers’ linktext=’Gemeente Delft’] “De werksessie was een ideale manier om als accountteam bij elkaar te komen en elkaar beter te leren kennen. We kregen een duidelijke spiegel voorgehouden en hebben nu een helder zicht op de ontwikkelpunten voor ons team. Hier profiteren we van bij de verbetering van de uitvoering.”
[/av_testimonial_single] [av_testimonial_single src=’6031′ name=’Eelko Brinkhoff’ subtitle=’Hoofd Foreign Investments ‘ link=’http://www.foreigninvestments.eu’ linktext=’BOM Foreign Investments’] “BOM Foreign Investments had in de afgelopen jaren regelmatig behoefte aan strategische en operationele ondersteuning op het gebied van marke- ting en acquisitie. ARCUSplus is hiervoor een ideale partner. Ze snappen het vak goed, zijn direct inzetbaar en leveren altijd toegevoegde waarde. Of het nu gaat om investor relations, het opstellen van acquisitieplannen, het organiseren van fact finding trips of strategische acquisitie in clusters!”
[/av_testimonial_single] [av_testimonial_single src=’6060′ name=’Willemijn van den Eijnden’ subtitle=’Accountmanager’ link=’https://roosendaal.nl/accountmanagers-voor-ondernemers’ linktext=’Gemeente Roosendaal’] “Met het resultaat van het traject dat we met ARCUSplus deden zijn we enthousiast aan de slag gegaan. Inmiddels werken we als team beter samen, zijn we intern goed zichtbaar bij directie en vakafdelingen, en werd de kwaliteit van onze accountgesprekken hoger.”

[/av_testimonial_single] [av_testimonial_single src=’6040′ name=’Guido van Liefland’ subtitle=’Director for Investments’ link=’http://www.rewin.nl/’ linktext=’N.V. REWIN West-Brabant’] “ARCUSplus hielp ons in korte tijd bij het bepalen en presenteren van het acquisitie-potentieel van onze topsectoren. Hiermee hadden we een solide en expertmatige basis om de juiste strategische keuzes te maken voor de acquisitie-aanpak in West-Brabant voor de komende jaren.”
[/av_testimonial_single] [av_testimonial_single src=’4007′ name=’Jeanette Verbeek | Barbara Timmermans’ subtitle=’Voor meer informatie’ link=’http://www.nieuwegein.nl/klooster’ linktext=’Gemeente Nieuwegein | Het Klooster’] “ARCUSplus heeft met haar advies een boost gegeven aan de marketing en acquisitie voor bedrijvenpark Het Klooster. De geadviseerde aanpassingen in aanpak, zowel intern als extern, en vestigingsvoorwaarden hebben inmiddels geleid tot meer reuring in de markt en bij onze doelgroep, alsmede tot een aantoonbaar groter aantal prospects en vestigers.”
[/av_testimonial_single] [av_testimonial_single src=’4022′ name=’Huib Pelser | Tom Orval’ subtitle=’Accountmanagers Ruimte en Economie’ link=’https://www.venlo.nl/accountmanagers-voor-ondernemers’ linktext=’Gemeente Venlo’] “Nadat ARCUSplus het strategische marketing- en acquisitieplan had ontwikkeld, zijn Peije en Paul nu ook betrokken bij de uitvoering van een aantal concrete marketing- en acquisitie-activiteiten. Hierdoor beschikken we nu over een gedegen logistieke propositie, en profiteren we van de kennis en het netwerk van ARCUSplus bij het organiseren van een buitenlands acquisitieprogramma.”
[/av_testimonial_single] [av_testimonial_single src=’4003′ name=’Erwin van der Meer | Mathieu Pasquier’ subtitle=’Managers (Foreign) Direct Investments’ link=’https://www.investinzeeland.com’ linktext=’Invest in Zeeland’] “ARCUSplus heeft duidelijk haar sporen verdiend op het gebied van marketing en acquisitie. Hun aanpak is prettig, pragmatisch en to-the-point. Het opgeleverde plan en de adviezen gaven een duidelijke richting aan onze strategie.”
[/av_testimonial_single] [av_testimonial_single src=’4027′ name=’Piet Tulner | Guus Stappaerts’ subtitle=’Voor meer informatie’ link=’http://www.kempischbedrijvenpark.com’ linktext=’Kempisch Bedrijvenpark’] “Omdat de profilering van het Kempisch Bedrijvenpark (KBP) nogal lokaal was zochten wij een partij die kon helpen bij uitbreiding van ons netwerk en onze naamsbekendheid buiten De Kempen. ARCUSplus heeft hiertoe een concreet plan gemaakt en ons geïntroduceerd in relevante netwerken voor onze acquisitie. En ons marketingmateriaal kreeg een stevige impuls. Inmiddels staat KBP ook buiten onze regio veel beter op de kaart.”
[/av_testimonial_single] [av_testimonial_single src=’6044′ name=’Klaas Beerda’ subtitle=’Programmamanager’ link=’http://ucib.nl/’ linktext=’Utrecht City in Business’] “ARCUSplus heeft de gemeente Utrecht bijgestaan in de oprichting van UCiB, heeft nadere research verricht naar doelgroepen en markten, een plan van aanpak geschreven en onze aanbesteding van business adviseurs begeleid. Peije en Paul hebben een schat aan ervaring in huis op het gebied van acquisitie en zijn een goed klankbord.”
[/av_testimonial_single] [av_testimonial_single src=’6045′ name=’Chris van Voorden’ subtitle=’Hoofd Foreign Investments’ link=’http://www.innovationquarter.nl/’ linktext=’InnovationQuarter’] „In de opstartfase van de afdeling Foreign Investments hadden we behoefte aan de juiste acquisitiecapaciteit en -kennis op het gebied van onder andere Cleantech. ARCUSplus heeft ons bijna een jaar in-house ondersteund bij het maken van strategische keuzes en het leggen van de basis voor een profes-sionele en succesvolle marketing- en acquisitie-aanpak. Mede hierdoor waren we in staat om in 2015 met ons team goede resultaten te boeken.”
[/av_testimonial_single] [av_testimonial_single src=’5977′ name=’Louise Aangeenbrug | Marjolein van Loon’ subtitle=’Voor meer informatie’ link=’http://www.enschede.nl/ondernemen’ linktext=’Gemeente Enschede’] Door de concrete adviezen en de in-house begeleiding van ARCUSplus heeft het ‘Programma Acquisitie’ van de gemeente Enschede een echte impuls gekregen. In korte tijd is de juiste basis gelegd voor een acquisitie-organisatie, die met praktische aanvalsplannen, en rekening houdend met de overige dynamiek in de regio Twente, de boer op gaat.
[/av_testimonial_single] [av_testimonial_single src=’6046′ name=’Arthur Steenmeijer’ subtitle=’Manager General Affairs’ link=’https://businessagency.thehague.com/’ linktext=’The Hague Business Agency’] In 2016 had THBA het gevoel dat de aanwas van nieuwe, mogelijke vestigers achterbleef bij het niveau van voorgaande jaren. ARCUSplus heeft, daarbij gebruikmakend van haar netwerk binnen, en kennis van de acquisitiesector, op objectieve wijze onderzocht wat hiervan de oorzaken waren. De heldere adviezen uit hun analyse implementeerden we in het acquisitieplan 2017.
[/av_testimonial_single] [/av_testimonials]
keyboard_arrow_up