Accountmanagementsessies leveren inzicht en inspiratie

ARCUSplus verzorgde recent de accountmanagement werksessie voor de gemeente Capelle aan den IJssel. Het doel was om met name de aanpak van de dienstverlening meer te stroomlijnen en structureren, en het accountmanagement meer strategisch en pro-actief in te vullen. Maar ook concreet: hoe de juiste keuze voor accounts te maken, wat zijn veelbelovende sectoren en bedrijven? Wat is vanuit de interne organisatie nodig om de rode loper voor bedrijven optimaal te kunnen uitrollen?

Door onze accountmanagement-meter, prikkelende discussies en aansprekende voorbeelden uit de praktijk wordt de vinger op de zere plek gelegd en het accountteam een spiegel voorgehouden. De sessies worden standaard afgesloten met strategische lijnen én concrete acties waarmee voltallige team meteen aan de slag kan. Onze interactieve werksessies blijken altijd weer een effectief startpunt voor verbetering.

Interesse? Lees verder over onze aanpak, inhoud en resultaten op onze website, of stuur een mail naar Paul Kleijne of Peije Bruil van ARCUSplus voor meer informatie.

Opdrachtgever:

Gemeente Capelle aan den IJssel

Project:

Gemeente Capelle aan den IJssel streeft naar een meer strategische aanpak

Meer projecten die ArcusPlus uitvoerde voor haar opdrachtgevers:

Meer weten over ARCUSplus? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

keyboard_arrow_up